get social studio

blog

DIGITALE SOCIAL MEDIA PLANNER (Presentatie (169))

Deze Digitale Social Media Planner is de must-have voor sociale media managers, kleine bedrijven en iedereen die zijn online zichtbaarheid op sociale media wil laten groeien! Waarom? Dat lees je hier!

Wat zijn banned hashtags, om welke hashtags gaat het en wat gebeurt er als ik ze gebruik? In deze blog leggen wij het je allemaal uit!

Iedereen kent het Instagram algoritme. De meeste mensen geloven dat er een geheime, cryptische code is om Instagram te kraken, en als dingen niet werken, dan moet het algoritme ze haten! Maar hoe werkt het nou precies?

In deze blogpost leggen we je alles uit over het Instagram algoritme!

Daar is ‘ie dan! De 2022 Social Media Inhaakkalender! Deze inhakers helpen jou met je contentcreatie en zorgen voor rake inhakers op de juiste tijd 😉

Bekijk nu snel alle inhakers en kijk welke past bij jouw bedrijf/niche. Het ideale hulpje voor je contentstrategie en planning! Download nu gratis het PDF bestand, print ‘m uit, hang ‘m op en jij hebt de perfecte reminder aan inhakers voor de komende tijd!

Als er één ding niet genoeg gezegd kan worden, is het: begin met het maken van reels! Ja, het is soms eng om voor een camera te staan en een filmpje van jezelf te maken, maar dit is de beste manier om je organische bereik te vergroten en je content voor de nieuwe, potentiële volgers!

Je vraagt je misschien af: “Wat is er zo speciaal aan Instagram Reels?”, “Hoe kun je ze gebruiken?”, en wat we ervan vinden. Nou, gelukkig voor jou is dat precies waar ik het in deze blogpost over ga hebben!

Volg ons op social media

LET'S GET SOCIAL!