Hi, ik ben Anouk! Ik ben de founder van Get Social Studio

Get Social Studio, Social media beheer, Social media management, Reels cursus, Reels university, Instagram cursus
Get Social Studio, Social media beheer, Social media management, Reels cursus, Reels university, Instagram cursus

Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met social media

Alhoewel mijn grootste droom was om advocaat te worden, was ik naast mijn Vwo-opleiding altijd bezig met manieren te vinden om mijn creativiteit te uiten. Ik was als kleine Anouk altijd bezig met dansen, zingen, liedjes schrijven en optredens houden voor mijn ouders. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik aangetrokken werd door fotografie en schrijven.

“Er heeft altijd heel veel creativiteit in mij verscholen, maar dit werd vaak overschaduwt doordat ik goed kon leren in school. Dit werd dan ook mijn focus, en het moest steeds beter en beter.”

Ik heb mijn creativiteit weggestopt en ik ben mij volledig gaan focussen op mijn educatie. Ik werd beloond door het feit dat ik mezelf klein hield. Er ontstond een gevoel dat ik nooit ‘goed genoeg’ was. Elke dag streefde ik naar perfectie. Ik werd een extreme perfectionist, vooral op school.

Mijn verhaal

Tijdens de herfst van 2017 merkte ik een grote verandering in hoe ik mij voelde. Ik was altijd erg moe, schakelde mijn emoties makkelijk uit, vond niks meer leuk of reageerde juist zwaar geïrriteerd op de kleinste dingen. Na veel dokterafspraken en oneindige wachtrijen bij de GGZ, werd ik op mijn 15e gediagnosticeerd met een zware depressie en een gegeneraliseerde angststoornis.

“Ik was dagelijks bezig met overleven. Het was een gevecht met mijzelf, waarvan ik vaak dacht dat ik het niet zou winnen”

Gelukkig was er licht aan het einde van de tunnel…

Mijn kracht om te blijven vechten werd in 2019 aangewakkerd tijdens mijn reis naar Miami, Florida. Na heel lang hebben gedacht dat ik vast zat aan de ‘ratrace’, durfde ik eindelijk mezelf de kans te geven om een leven in te richten zoals ik dat wilde.

“Reizen gaf mij een nieuw inzicht. Deze vrijheid wil ik altijd voelen.”

Tijdens deze reis heb ik mijn fotocamera uit de kast gehaald en ben ik een Instagram-account en blog begonnen genaamd Anouk Ellianne. Het was mijn doel om mijn reisverhalen te delen, mooie content naar buiten te brengen om uiteindelijk hier mijn beroep van te maken.

Na een korte tijd merkte ik hoeveel impact ik kon maken via social media. Ik kreeg er een nieuw doel bij: het stigma van mentale gezondheid proberen te verbreken door mijn verhaal te delen met de wereld.

Get Social Studio, Social media beheer, Social media management, Reels cursus, Reels university, Instagram cursus

Zo is Get Social Studio ontstaan…

Anouk Ellianne is uitgegroeid tot mijn eigen personal brand, waarbij ik jonge mensen mag inspireren om zich uit te spreken over hun mentale gezondheid en dat het mogelijk is om een leven voor jezelf in te richten zoals jij dat zou willen.

Na mijn middelbare school wilde ik geen vervolgopleiding doen, maar was het mijn plan om te gaan reizen. Helaas kwam COVID-19 in de wereld en werd ik een andere hoek ingeslagen. Ik kreeg een fulltime-baan in marketing en social media, waarin ik nog meer liefde heb ontdekt voor het bouwen van een brand via social media.

“Om mijn passie te combineren met reizen, ben ik op mijn 19e in het diepe gesprongen en heb ik Get Social Studio opgericht.”

Nu ben ik een social media manager + coach en help ik ondernemers om de online uitstraling van hun bedrijf, merk of product naar een hoger niveau te tillen door te zorgen voor zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit op hun social media kanalen.

Enkele fun facts over mij:

  • Ik heb 4 oogoperaties gehad, aangezien ik scheel ben geboren met een lui oog. Hoewel mijn ogen weer recht staan, heeft mijn luie oog zichzelf op stand-by stand gezet en kan ik dus maar met één oog zien.

  • Ik ben een ongelofelijke introvert en HSP’er.

  • Ik heb de allerliefste collega ooit, namelijk mijn labrador Evi.

  • Mijn persoonlijkheidstype is een Advocaat (INFJ), dus ik ben toch nog een soort van advocaat geworden… toch?

  • Je kan mij wakker maken voor een McFlurry M&M.

  • Als ik niet druk bezig ben met ondernemen, ben ik op TikTok filmpjes aan het kijken over restocks en organisatie. Zo satisfying.