anouk ellianne

over

pexels-vlada-karpovich-7902906
pexels-cottonbro-5082579
IMG_2091_Facetune_26-05-2020-16-20-13

Ontmoet Anouk

een kleine introductie

Hoi! Ik ben Anouk Ellianne, een 19-jarige freelancer. Sinds mijn 16e ben ik al bezig met social media en het opbouwen van een groeiend social media kanaal genaamd @anoukellianne. Hierbij deel ik al mijn reisverhalen, tips en probeer ik mijn verhaal over mentale gezondheid te delen met de wereld. 

Na het slagen van mijn VWO diploma, was mijn plan om te gaan reizen. Helaas kwam COVID-19 in de wereld en werd ik een andere hoek ingeslagen; ik ging werken. Een fulltime-baan in marketing en social media. Hier is mijn liefde en passie ontstaan om ondernemers te zien groeien in hun social media, met als besluit om het voor mezelf te gaan doen terwijl ik de wereld over kan reizen.

LET'S BECOME SOCIAL SPARRINGPARTNERS!

Samen tillen we de online uitstraling van jouw bedrijf, merk of product naar een hoger niveau. zorgen voor zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit op jullie social media kanalen. De inhoud van jouw bedrijf, voeren wij door op de uitstraling van de socials. Dit volgens een goed doordachte content strategie en content kalender. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendig imago en werken we actief aan je marketingdoelstellingen op lange termijn.

LET’S GET SOCIAL EN BEGIN VANDAAG NOG!

pexels-vlada-karpovich-4050287